Krantenkoppen

‘Zorg eerst voor crèches waar geen kinderen sterven, en dán mag je ’t over mijn vrouw als huisvrouw hebben’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

‘Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid’: reclame voor alcohol krijgt nieuwe educatieve boodschap, maar sector zet minister buitenspel

Reclame voor alcohol krijgt een nieuwe educatieve boodschap. In plaats van “ons vakmanschap drink je met verstand” zullen commerciële boodschappen voor alcoholhoudende dranken voortaan gepaard gaan met de waarschuwing “alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”. Dat kondigt de sector vandaag aan, maar ‘Het Belang van Limburg’ schrijft dat volgens federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke nog niets beslist is.

Lees meer »

Acht nieuwe medewerkers openen samen met Dieter Coppens ‘Restaurant misverstand’ aan zee

Op donderdag 14 maart start het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’. Dieter Coppens (46) neemt opnieuw acht mensen met jongdementie onder de arm voor een onvergetelijke ervaring: Geert, Lieve, Annick, Fons, Els, Anne, Gie en Jan. Ze zullen deze keer niet alleen samenwerken in een restaurant in Oostende, ze gaan tijdens hun werkweek ook echt samenleven.

Lees meer »

Edgard en Nelly zijn een briljanten paar

Edgard Knockaert (86) en Nelly Blondeel (90) werden onlangs ontvangen op het Oostendse stadhuis voor de viering van hun briljanten huwelijksverjaardag. Ze stapten immers in het huwelijksbootje op 24 januari 1959 in Ruddervoorde. Edgard verdiende de kost als zelfstandig schilder, terwijl Nelly werkte als naaister. Het koppel kreeg een dochter. Voorts houdt Edgard zich op
The post Edgard en Nelly

Lees meer »