Krantenkoppen

Zuid-Koreaanse politica op straat aangevallen “met scherp voorwerp” door 15-jarige

Een Zuid-Koreaanse politica van regeringspartij PPP is door een onbekende “aangevallen” op straat. Dat melden Zuid-Koreaanse media. De veertigjarige Bae Hyun-jin werd hierop opgenomen in het ziekenhuis.

Meer krantenkoppen in België

“Niks romantischer toch dan reizen per nachttrein?”: Bruce en Tom starten online bookingsite Lunatrain

Hij is als lijsttrekker van 8450Anders voor de gemeenteraadsverkiezingen stilaan een bekend gezicht, maar Bruce Verburgh is behalve politiek bevlogen ook de zaakvoerder van het recent gelanceerde Lunatrain, een online reisbureau voor nachttreinen. “Ik ben er als fervent treinreiziger van overtuigd dat de nachttrein een mooie toekomst wacht. Via Lunatrain willen we deze bijzondere manier van reizen toegankelijker maken.”
The

Lees meer »

Stad Roeselare lanceert tweede editie van de campagne duurzaam renoveren: JAAA MAAR HOE?

Stad Roeselare zet haar inwoners opnieuw aan tot duurzaam renoveren met de tweede editie van de campagne ‘JAAA MAAR HOE?’. De Vlaamse doelstellingen tegen 2050 en de recent ingevoerde renovatieverplichting voor woningen met een EPC-label E of F benadrukken het belang van energiezuinigheid en duurzaamheid. Om haar inwoners optimaal te ondersteunen in dit renovatieproces, biedt de Stad een tweede kans

Lees meer »

Naomie doopt Bistro Carnac om tot Pierrot: “Knipoog naar mijn ouders”

Naomie van Son (31) nam onlangs de fakkel over van haar ouders en doopte Bistro Carnac om tot ‘Pierrot’. De nieuwe naam staat al meteen stevig op de kaart in hartje De Haan. “We blijven een familiezaak”, klinkt het.
The post Naomie doopt Bistro Carnac om tot Pierrot: “Knipoog naar mijn ouders” appeared first on KW.be.

Lees meer »