Krantenkoppen

“Ik ben er graag vroeg bij”: kerstdecoratie ruimt plaats voor paasversiering bij terminale Annemarie

Annemarie van Tilburg (53), die uit Nederland afkomstig is maar met haar gezin in Egem huist, heeft het zwaar te pakken voor kerstmis. Ieder jaar wordt haar hele woning in kerstsfeer onder gedompeld, ze deelt ook haar ideeën met de mensen die haar volgen op Facebook. Maar ook met Pasen heeft Annemarie, die vecht tegen kanker, iets. “Ik mag straks ook opnieuw naar het UZ in Gent om daar mijn paasdecoratie te installeren.”

De gezondheidssituatie van Annemarie is stabiel. “Eind februari moet ik opnieuw onder de scan, op schrikkeldag 29 februari krijg ik dan de uitslag”, kruist ze haar vingers. “Ik heb mijn slechte dagen en betere dagen, maar we maken er het beste van.” Samen met schoondochter Talitha Van Meenen (27) vond Annemarie het nu al tijd om Pasen – dat dit jaar vroeg op de kalender staat – de intrede te laten doen in de woning van het gezin. “Ik amuseer me daar mee. En kerst? Dat is nu dus even uit the picture, maar eind augustus starten we dan opnieuw om op 1 oktober klaar te zijn. Als het me gegund is…” En ondertussen mochten Annemarie, Talitha en de hondjes Kibbo en Nacho ook op de foto.

The post “Ik ben er graag vroeg bij”: kerstdecoratie ruimt plaats voor paasversiering bij terminale Annemarie is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kurt Van Eeghem gelauwerd door de president van Litouwen: “Ik voel mij inmiddels wel thuis in die kringen”

“Die avond ben ik met mijn man gaan eten, mijn medaille netjes opgespeld.” Voormalige radio- en tv-ster Kurt Van Eeghem (71) mocht een speciale onderscheiding in ontvangst nemen in Litouwen. Die kreeg hij van niemand minder dan de Litouwse president. In ‘Dag Allemaal’ legt Kurt uit waarom hij geëerd werd en vertelt hij over zijn nieuwe avontuur in het buitenland.

Lees meer »

Wie heeft Sarah Knockaert gezien?

Op vrijdag 23 februari om 08.48 uur werd de 20-jarige Sarah Knockaert voor het laatst gezien in de lokettenzaal van het treinstation in Blankenberge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Sarah Knockaert gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Laat ons die negativiteit in een positief iets ombuigen”: Snack ‘n Beete in Menen geeft maand lang gratis Cara Pils bij hamburger

Menen is de meest marginale stad van Vlaanderen, alweer. Voor de 6de keer op rij blijft de grensstad de onverslagen kampioen, tot groot jolijt van heel wat Menenaars. Niet iedereen is even blij met de titel, maar Arie Mailliard van streetfoodbar Snack ‘n Beete, liet de kans alvast niet aan zich voorbijgaan. “Een maand lang krijgt iedere klant, die hier

Lees meer »

Nooit eerder vertoonde beelden in ‘Ik vraag het aan’: zo klonk de 12-jarige Maksim Stojanac

In het VRT-programma ‘Ik vraag het aan’ blikt Maksim Stojanac (26) terug op het prille begin van zijn carrière. Het nummer ‘Hallelujah’ brengt hem terug naar het moment waarop de wereld voor het eerst zijn zangtalent hoorde. In de aflevering zingt niet Maksim het nummer, maar wel Portland-zanger Jente Pironet (32). Een grote verrassing, want Jente onderbrak zijn carrière enkele

Lees meer »

KIJK. Het eerste interview met Kenza Ameloot als Miss Belgie 2024: “Als ik één kind kan helpen, is mijn jaar geslaagd”

Kenza Ameloot (22) uit Sint-Amandsberg kroont zich tot Miss België 2024. Van die ongelooflijke kans wil ze het komende jaar gebruik maken om hulp aan te reiken aan elk kind dat dat nodig heeft.“Ik was zelf het ‘anders’ kindje”, vertelt Kenza in een eerste interview na de kroning. “Om te kunnen helpen moet je naar een kind luisteren en dieper

Lees meer »

“Tastbare herinnering aan huisdier creëren”: Stad Roeselare krijgt tegen zomer rouwplaats voor dieren

Roeselare wil tegen de zomer een rouwplaats voor dieren realiseren. Daarvoor denken ze aan een doodlopend stuk Piljoenstraat achter de nieuwe begraafplaats in de Groenestraat. Dat vertelde schepen Matthijs Samyn maandagavond op de Roeselaarse gemeenteraad.
The post “Tastbare herinnering aan huisdier creëren”: Stad Roeselare krijgt tegen zomer rouwplaats voor dieren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bezorgdheid over nieuw vervoersplan van De Lijn

Op de jongste gemeenteraad sprak Sofie Sanders (CD&V+) de bezorgdheid van de Oudenburgenaren, vooral deze van de inwoners van Ettelgem, uit omtrent het nieuwe vervoersplan van De Lijn. Sinds 6 januari rijdt de bus 22 niet meer en voelen de bewoners zich in de steek gelaten qua openbaar vervoer. Ook loopt het reserveren van de Flexbus niet zoals het zou

Lees meer »