Krantenkoppen

“Ik was echt verrast”: AZ Delta zet Krak van Roeselare Ann Dorme nog eens extra in de kijker

Ann Dorme, recent verkozen tot Krak van Roeselare, werd door haar werkgever AZ Delta in de bloemetjes gezet. “Het waren de collega’s op mijn dienst die nog een attentie voor mij hadden”, zegt Ann die ook nog eens met haar trofee op de foto ging.

Ann Dorme (56) heeft zelf MS, maar ze staat ook altijd klaar voor haar gezin. Echtgenoot Bart lijdt aan het ongeneeslijke ALS en met steun van familie en vrienden omringt ze hem met de beste zorgen. In AZ Delta werken meer dan 4.000 medewerkers, in de zorgsector zitten daar heel wat kraks bij, maar dé Krak van Roeselare is dus Ann Dorme. “Ik kreeg heel veel felicitaties en ook een attentie. Ik was echt verrast. Dit doet nog eens extra deugd.”

The post “Ik was echt verrast”: AZ Delta zet Krak van Roeselare Ann Dorme nog eens extra in de kijker is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk

Lienda Vervynckt (71) en Johan Foré (71) werden voor hun gouden huwelijksjubileum op het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Het gouden paar kent elkaar al heel lang. Zo deden ze samen hun plechtige communie in Oostwinkel.
The post Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het nieuwe massagesalon van Cindy (42)

Je lichaam en geest in balans brengen. Het is het resultaat waar Cindy Notredame (42) naar streeft. In de serene sfeer van haar nieuwe Elysium massagesalon in Menen kunnen mensen volledig gaan herbronnen. “Het is ontspannend maar levert meteen ook opnieuw pakken energie.”
The post “Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het

Lees meer »

Reünie van de 60-jarigen met twee jaar vertraging

Door de coronacrisis en de onzekerheid daarrond ging de reünie van de 60-jarigen uit Geluwe niet door. Gelukkig kwamen de leeftijdsgenoten onlangs wel samen. De aanwezigen waren Ronny Borry, Nadine Berghman, Ivan Claeys, Marina Bintein, Filip Debeuf, Marijke Bonte, Christ Decock, Veronique Declercq, Dirk Decoulombier, Linda Dejonghe, Joost Decruyenaere, Christine Deprez, Yves Dehuysser, Hilde Dierynck,
The post Reünie van de

Lees meer »

Twee rijstroken versperd na ongeval op E40 in Beernem

Donderdagmiddag even voor 14 uur gebeurde op de E 40 in de richting van het binnenland een zwaar ongeval ter hoogte van Beernem. Daarbij raakten drie voertuigen betrokken en werden twee slachtoffers naar het ziekenhuis overgebracht.
The post Twee rijstroken versperd na ongeval op E40 in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Oostende zoekt vrijwilligers in strijd tegen Aziatische hoornaar

De komst van de Aziatische hoornaar is slecht nieuws voor honingbijen, wilde bijen en andere insecten. Stad Oostende zoekt – samen met Vespawatchers Middenkust en de provincie West-Vlaanderen – gemotiveerde inwoners die in hun tuin een val willen plaatsen en beheren.
The post Stad Oostende zoekt vrijwilligers in strijd tegen Aziatische hoornaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dochters Sylvester Stallone doen boekje open over extreme opvoeding: “Hij liet ons op elkaar oefenen met pepperspray”

Actiefilmster Sylvester Stallone (77) blijkt heel ver te gaan om zijn drie dochters te beschermen. Dat begon al toen ze nog klein waren, zegt Sistine (25) deze week in een nieuwe aflevering van hun realityshow. “Hij stopte in het vierde leerjaar een klein mes in mijn rugtas”, vertelt ze. En dat was niet zijn meest opmerkelijke actie.

Lees meer »