Krantenkoppen

Jelle Bataille toont trots tattoo (en zo ook zijn blote bips) aan Antwerpfans

Oostendenaar Jelle Bataille (24) zorgde voor dé foto van het voetbalweekend door zijn broek naar beneden te steken. Hij toonde zijn bips, omdat hij dat blijkbaar de ideale locatie vond voor een voetbaltattoo.

Jelle Bataille heeft het hart op de tong, bij interviews na de match spreekt hij altijd vrijuit. Maar hij zit ook om geen stuntje verlegen. De rechtsachter van landskampioen Antwerp had na de dubbel, want naast de titel pakte Antwerp ook de Belgische beker, blijkbaar een tattoo laten plaatsen. ‘Den Dubbel RAFC’ prijkt er nu op zijn achterwerk. Zijn ploegmaats zullen die onder de douche ondertussen al ettelijke keren gezien hebben, maar nu deelde olijke Jelle die ook met het publiek na de vlotte zege (0-4) op RWDM. En dat tot groot jolijt van de Antwerp-supporters uiteraard.

The post Jelle Bataille toont trots tattoo (en zo ook zijn blote bips) aan Antwerpfans is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Woonzorgcentrum Zilverduin en assistentiewoningen onder verhoogd toezicht

Woonzorgcentrum Zilverduin in De Haan en de bijhorende assistentiewoningen staan onder verhoogd toezicht. Dat bevestigt het Departement Zorg woensdag. De Vlaamse overheidsdienst plaatste het woonzorgcentrum onder verhoogd toezicht na enkele negatieve inspecties.
The post Woonzorgcentrum Zilverduin en assistentiewoningen onder verhoogd toezicht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonathan Verheire voelt zich kiplekker

Jonathan Verheire verdedigde op zaterdag 27 januari voor het laatst de netten van de eerste ploeg van VVC Beernem A (3B). Hij hield thuis de nul tegen VKSO Zerkegem. Daarna moest hij, wegens letsel en een reis die hij had gepland op een oorspronkelijk vrij weekend, plaatsmaken voor de jongere Brent Gobeyn. Maar zorgen maakt hij zich niet.
The post

Lees meer »

Protestactie aan Antwerps stadhuis tegen luchthaven van Deurne

Een twintigtal mensen heeft aan het Antwerps stadhuis actiegevoerd tegen de luchthaven van Deurne, vlak voor de start van de gemeenteraad. De actievoerders maken zich zorgen dat het aantal vliegbewegingen in Deurne zal toenemen als de nieuwe omgevingsvergunning wordt goedgekeurd. "Dat zorgt voor meer fijnstof, meer uitstoot van CO2 en meer geluidsoverlast", klinkt het.

Lees meer »

Advocaat overleden Russische oppositieleider Navalny aangehouden

Een advocaat van de onlangs overleden Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny is gearresteerd. Vasily Dubkov, die vorige week Navalny’s moeder vergezelde toen die bij de autoriteiten de vrijgave van het lichaam van haar zoon eiste, is in Moskou opgepakt, melden Russische nieuwsmedia.

Lees meer »

Logeren in eerste Plopsavilla’s kan vanaf kerstvakantie

Na de Plopsa Camping en het Plopsa Hotel investeert Plopsa 23,5 miljoen euro in 55 nieuwe Plopsavilla’s. De werken aan het Plopsa Village gaan nu de laatste fase in. De opening van de eerste villa’s is gepland op 21 decemer 2024, bij de start van de kerstvakantie. Online boeken kan al vanaf eind maart.
The post Logeren in eerste Plopsavilla’s

Lees meer »

“Er was voldoende bewijs om twee personen te arresteren”: achtervolging prins Harry en Meghan Markle was wel degelijk gevaarlijk

De achtervolging van prins Harry (39) en zijn echtgenote Meghan Markle (42), die in mei vorig jaar heeft plaatsgevonden in New York, was wel degelijk gevaarlijk. Het hoofd van de inlichtingendienst van de politie van New York. bevestigt dat in een brief, die woensdag aan het licht kwam in de uitspraak in de zaak die Harry had gestart over zijn

Lees meer »

Bevo-kapitein Yana De Leeuw: “Beogen een plaats in top vier”

Bevo Rekkenshop Roeselare heeft een perfect evenwichtige 6-6-balans na twaalf wedstrijden. Hiermee prijken de rood-witten op de vijfde plaats. Bevo heeft slechts één punt minder dan VDK Gent dat trouwens één match meer gespeeld heeft.
The post Bevo-kapitein Yana De Leeuw: “Beogen een plaats in top vier” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gameontwikkelaar Electronic Arts schrapt bijna 700 jobs

Gameontwikkelaar Electronic Arts (EA) gaat 5 procent van zijn personeel, zo’n 670 werknemers, ontslaan. Het Amerikaanse bedrijf, bekend van onder meer FIFA en The Sims, sluit zich daarmee aan bij alle gamebedrijven die de afgelopen tijd ontslagrondes hebben aangekondigd, waaronder Sony en Microsoft.

Lees meer »

KIJK. Parket verspreidt bewakingsbeelden van twee mannen die in de buurt waren tijdens de moord op Firdaous (11)

Een man met een step zoeft naar een steegje in Merksem. Een tweede man volgt te voet. Even later verschijnt uit het steegje een auto, die rustig wegrijdt… Op zich niets vreemds aan, lijkt het. Behalve dan dat enkele minuten voordien, amper twee straten verderop, de aanslag gepleegd werd waarbij de elfjarige Firdaous om het leven kwam. En dat de

Lees meer »

Gemeentebestuur Oostrozebeke voorziet twee elektrische deelwagens: “Een kleine stadswagen en een kleine bestelwagen”

Een eigen wagen weegt zwaar op het budget: aankoop van de wagen, onderhoud, brandstof, verzekering, belastingen… Voor velen is het daardoor moeilijk om een (tweede) wagen aan te schaffen. “Daarom voorziet het gemeentebestuur van Oostrozebeke vanaf dit jaar in twee elektrische deelwagens op haar grondgebied: een kleine stadswagen en een kleine bestelwagen”, aldus schepen van Mobiliteit Jonas Van D’huynslager.
The

Lees meer »

Unieke beelden: Max Verstappen gefilmd door snelste drone ter wereld

Hoe snel Max Verstappen precies is in zijn gloednieuwe RB20, zien we komend weekend bij de seizoensopener van de formule 1 in Bahrein. Maar in aanloop naar de eerste grand prix van het jaar krijgen we alvast een mooi voorproefje. De wereldkampioen reed op het circuit van Silverstone een rondje met ‘s werelds snelste drone achter zich aan. Bekijk de

Lees meer »