Krantenkoppen

Onrust onder huisartsen bereikt kookpunt: “We kunnen niet anders dan patiënten afwijzen”

In de interne Facebookgroep van de artsen borrelen de frustraties op. De roep om acties klinkt steeds luider. “We hebben een van de mooiste jobs ter wereld, maar er komt een tsunami op ons af. En niemand luistert naar ons.”

Meer krantenkoppen in België

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

Familie van vrouw die stierf onder kerstboom dient klacht in tegen stad Oudenaarde en onbekenden: “Er zijn fouten gemaakt”

De familie van Marleen Vanderkimpen, de vrouw die overleed nadat ze onder de Oudenaardse kerstboom was terechtgekomen, heeft klacht ingediend tegen de stad Oudenaarde en tegen onbekenden wegens onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. “Er zijn fouten gebeurd en we willen weten wie aansprakelijk is”, zegt meester Serge Carton namens de familie.

Lees meer »

“Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het nieuwe massagesalon van Cindy (42)

Je lichaam en geest in balans brengen. Het is het resultaat waar Cindy Notredame (42) naar streeft. In de serene sfeer van haar nieuwe Elysium massagesalon in Menen kunnen mensen volledig gaan herbronnen. “Het is ontspannend maar levert meteen ook opnieuw pakken energie.”
The post “Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het

Lees meer »

Vader van Bianca Censori slaat alarm na inbreuk op zedenfeiten: “Kanye behandelt haar als een naakte trofee”

Een doorzichtig topje en een panty met niets onder of boven. Zelfs tabloid ‘Daily Mail’ zag zich genoodzaakt om de foto’s van Bianca Censori (29) te censureren. De vader van Kanye Wests (46) halve trouwboek slaat dan ook alarm: hij heeft genoeg van de ronduit schokkende, naakte outfits waarin zijn dochter rondparadeert. Hij eist een gesprek met de rapper om

Lees meer »

Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker stellen nieuwe boeken voor: “Een blik op mobiliteit en politiek”

Op zondagavond 25 februari vond een dubbele boekvoorstelling plaats in CC De Branding in Middelkerke: Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker respectievelijk lijsttrekker en lijstduwer van de federale Kamerlijst voor N-VA West-Vlaanderen, presenteerden hun respectievelijke werken,‘Grensoverschrijdende Oprispingen’ en ‘Dood Spoor’.
The post Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker stellen nieuwe boeken voor: “Een blik op mobiliteit en politiek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

PORTRET. De eerste keizer van de xtc was Vlaamse huisarts, die er schatrijk mee werd: het veel te korte en nu ook verfilmde leven van Danny Leclère (34)

Afgestudeerd als brave huisarts en enkele jaren later doodgeschoten als steenrijke drugsbaron. Danny Leclère (34) heeft een tweede leven gekregen in de nieuwe reeks ‘Bad Bad Belgium’ op Streamz. Maar hoe wordt een man uit Hasselt de uitvinder van de perfecte xtc-pil? Hoe komt hij aan het hoofd van het allereerste drugsimperium van de Lage Landen? En, wie bracht hem

Lees meer »

Eerste West-Vlaamse rumclub komt in Koekelare: “Rum is nóg diverser dan whisky”

Op vrijdag 8 maart om 20 uur start de allereerste West-Vlaamse rumclub, genaamd Siren’s Call, met hun eerste tasting in hun hoofdkwartier Rocktailz in de Bovekerkestraat 198 in Bovekerke. De oprichters Bjorn Dewulf en Jorijn Vandenweghe hadden al ervaring met de handel in whisky, rum en andere sterke dranken met Rocktailz. Later sloot Thomas Vervoort zich aan.
The post Eerste

Lees meer »