Krantenkoppen

Vrouw (58) in levensgevaar na uitslaande woningbrand in Oordegem

Bij een woningbrand in Oordegem, bij Lede, heeft een 58-jarige vrouw levensgevaarlijke verwondingen opgelopen. De brand ontstond wellicht in de keuken van de woning. Door de brand was de nabije omgeving even volledig afgesloten voor het verkeer.

Meer krantenkoppen in België

30 jaar cel voor moord op drugsbaron in pizzeria in Strombeek-Bever

De volksjury van het hof van assisen in Leuven heeft de man die een drugsbaron doodschoot in een pizzeria in Strombeek-Bever, veroordeeld tot 30 jaar cel voor moord. Het slachtoffer kwam om het leven door vier schoten op het lichaam en één fataal schot door het hoofd. Uitlokking of wettige zelfverdediging in een dynamisch gebeuren – zoals aangebracht door de

Lees meer »

Muzieklabel achter Taylor Swift gaat banen schrappen

Muzieklabel Universal Music Group (UMG), het platenconcern achter artiesten als Taylor Swift en Drake, wil de kosten gaan verlagen door te snijden in het personeelsbestand. Ook “andere operationele efficiëntieverbeteringen” moeten bijdragen aan kostenbesparingen. Dat maakte het bedrijf bekend bij de publicatie van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

“Ik maak u kapot”: beelden tonen hoe Huybrechts, die boete en waarschuwing krijgt, na handgemeen zwaar tekeergaat tegen De Decker

Kim Huybrechts heeft een boete van 1.500 pond (zo’n 1.750 euro) en een formele waarschuwing opgelegd gekregen van de DRA, de tuchtcommissie in het darts. Het onderzoek kwam er na klachten van collega-darters Dimitri Van den Bergh én Mike De Decker. Tegenover die laatste ging Huybrechts in november zowel fysiek als verbaal stevig tekeer.

Lees meer »

André Hazes reageert voor het eerst op onterving door moeder Rachel: “Het verbaast me niet meer”

André Hazes jr. (30) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat zijn moeder hem ooit voor een korte periode heeft onterfd. Dit feit kwam recentelijk aan het licht tijdens een getuigenverhoor in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en twee voormalige zakenpartners“Ik geloof niet dat het onzin is, het is wel degelijk waar”, zegt de zanger aan ‘RTL Boulevard’.

Lees meer »

Crevits is tegen campagne van goksector in scholen: het is subtiele reclame onder mom van preventie

Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) vindt het geen goed idee om de gokindustrie toegang te verlenen tot onderwijs om aan preventie van gokken te werken. De minister ziet “ethisch ernstige bezwaren” tegen de campagne vanuit de sector. Dat heeft ze dinsdag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van Freya Van den Bossche (Vooruit).

Lees meer »

KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen

Promovendus KFC Doomkerke had gerekend op een rustig seizoen in derde provinciale B, maar op enkele speeldagen van het einde is er nog geen zekerheid over een verlengd verblijf. In dat opzicht wacht zondag een belangrijke thuisconfrontatie tegen het voorlaatst geklasseerde FC Veldegem.
The post KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strijden er binnenkort Belgische soldaten in Oekraïne? Roger Housen: “Macron geeft de Russen een koekje van eigen deeg”

Frans president Emmanuel Macron stelt het sturen van westerse grondtroepen naar Oekraïne in het vooruitzicht. Strijden binnenkort ook Belgische soldaten tegen de Russische troepen? Gaat de NAVO dan de confrontatie met Poetin aan? Militair experten Tom Simoens en Roger Housen sommen mogelijke scenario’s op. “Drie zaken zijn hierin belangrijk.”

Lees meer »

IN BEELD – Novastar stelde nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende

Novastar stelde zijn nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende in een organisatie van PMLE. De nieuwkomer werd ‘The Best Is Yet To Come’ gedoopt. De plaat werd opgenomen in de Abbey Road Studio’s. En dat is – zoals iedereen wel weet – dé studio waar The Beatles hun plaat ‘Abbey Road’ opnamen.
The post IN BEELD – Novastar stelde nieuwe

Lees meer »

Elvis laat met overname Café West-Vlaanderen Grote Markt terug leven: “7 op 7 en open tot middernacht”

Elvis Hoxhaj (32) werkt al 15 jaar in de horeca, waarvan negen jaar in Muze. “Het was al jaren mijn droom om een eigen brasserie te hebben en die komt er nu in het oudste cafeetje van de Grote Markt.” Café West-Vlaanderen wordt voortaan een bruisende brasserie.
The post Elvis laat met overname Café West-Vlaanderen Grote Markt terug leven: “7

Lees meer »

Voor het eerst eindigt ‘Hotel romantiek’ zonder koppels

Een primeur in ‘Hotel romantiek’: er schiet uiteindelijk geen enkel koppel over na dit tweede seizoen, zo blijkt uit de laatste aflevering. Even leek het alsof tortelduifjes Gerd en André samen een mooie toekomst tegemoet gingen, maar de liefde bleek toch niet sterk genoeg.

Lees meer »

Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue

Langs de Vrijbosroute ter hoogte van het Vijverpark komt er een recreatieve hotspot met een multimovepad, twee picknickbanken en zelfs een barbecuestel. De plechtige opening is pas voorzien eind maart. “Ideaal voor fietsers om te genieten van een welverdiende pauze”, zegt schepen van Toerisme Laurent Hoornaert.
The post Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue appeared first on

Lees meer »