Disclaimer

Op Krantenkoppen.info wordt informatie verstrekt die afkomstig is van verschillende nieuwsbronnen. Alle rechten van deze informatie blijven bij de oorspronkelijke copyright eigenaars. Wij vertonen deze informatie enkel via de voorziene RSS-feeds van de originele auteurs en linken direct naar hun door.

Wij maken gebruik van publiek beschikbare RSS-feeds van betrouwbare nieuwsbronnen en doen niet aan scraping of het verzamelen van inhoud op ongeautoriseerde wijze. Hierdoor kunnen wij u altijd de meest actuele informatie bieden.

Krantenkoppen.info is niet aansprakelijk voor de informatie die op deze website wordt verstrekt. Wij doen ons uiterste best om de informatie nauwkeurig en up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat de informatie altijd juist, compleet of actueel is.

Door gebruik te maken van Krantenkoppen.info, gaat u akkoord met deze disclaimer en de daarin beschreven voorwaarden. Wij raden u aan om ook altijd de originele bron te raadplegen als u nadere informatie nodig heeft.